Business artikler

Baggrunden for lundbeck aktie

Selskabet Lundbeck er et velkendt dansk firma, der blandt andet beskæftiger sig med forskning og udviklingen indenfor lægemidler. Er du interesseret i at vide mere om baggrunden for den velkendte lundbeck aktie? Læs med herunder, eller hos lundbeck-aktie.dk, og få alt en information, du skal bruge.

Hvad sælger Lundbeck?

Lundbeck selskabet er som tidligere nævnt et danskejet medicinalfirma, der beskæftiger sig med forskning, udvikling, produktion og markedsføring af lægemidler til behandling af eksempelvis parkinsons, migræne, depression og diverse hjertesygdomme. Lundbeck selskabet er et af de ældre danske selskaber, der fra 1915 har arbejdet sig op gennem medicinalindustrion. I skrivende stund har Lundbeck omkring 5000 medarbejdere spredt i både Danmark og udlandet.

Hvornår blev Lundbeck børsnoteret?

Allerede i 1999 blev Lundbeck selskabet børsnoteret. Der findes forskellige krav til børsnoterede aktieselskaber – som eksempelvis klar åbenhed og information til kunder og forbrugere. Siden børsnoteringen har Lundbeckfonden ejet over 70 procent af aktierne i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *